Happy Birthday to My Brother yg ke - 26

>> Thursday, November 17, 2011

17 November 2011 adalah hari ulang tahun kelahiran buat dua orang yang Remy sayang dalam keluarga iaitu Mohd Redza (abang Remy) dan Marziah aka Azzy (saudara Remy).

Tadi Remy sekeluarga menyambut birthday abang Remy yang ke 26, yang istimewanya birthday abang Remy tahun ni adalah kehadiran isterinya yang tercinta (sebelum ni single).


Sebelum sesi pemotongan kek, bergambar dulu bersama isteri tersayang iaitu Ema Azuin dan juga anak buah tersayang iaitu Nur Iman Qistina.


Sesi pemotongan kek yang di saksikan ahli keluarga secara live hahaha...Masa untuk bergambar, dan seperti biasa lah my dad x kan ada dalam gambar sebab kat ruang tamu hahaha...Fadhilah & Rasydan...Kak Farah bersama anak manjanya, Nur Iman Qistina...Bermanja-manja sebelum sambung potong kek, apa lah yg di borakkan diorang ni...Sambung potong kek, di taja oleh Secret Recepi...Sesi menjamu kek, seperti biasa tiga adik beradik gila yg x dapat dipisahkan...
Lepas makan kek, sambung makan Nasi Lemak Kukus Ayam Berempah masakan abang Daniel (sedap sesangat).

Dan dengan kesempatan yang ada ni, Remy ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi buat abang Remy yang ke 26 dan Selamat Hari Jadi buat saudara Remy (Azzy) yang ke 25. Semoga hari-hari yang seterusnya indah-indah belaka dan diperbanyakkan rezekinya, aminnn...

Sekian...

0 comments:

Post a Comment