Projek student MMU

>> Wednesday, November 23, 2011

Ni sambungan entry semalam, sepatutnya update hari Isnin tapi disebabkan ada perlawanan bola Malaysia vs Indonesia Sea Games ke 26 yang menjadikan Malaysia memenangi emas maka baru hari ni lah dapat nak mengupdate nya.

Selesai jer Remy lunch bersama Pojie kat Nandos SACC Mall Shah Alam, Remy terus dijemput oleh sahabat Remy yang bernama Chidod dan dibawa ke Cyberjaya untuk menjalani satu sesi rakaman untuk projek kumpulan mereka (Chidod, Bala & Yana). Dalam rakaman tersebut, Remy diminta menjadi seorang penagih dadah tapi setelah di make up oleh Chidod beginilah hasilnya...


Hasilnya Remy bukannya jadi penagih dadah tapi jadi vampire aka Zombi Kampung Pisang, hahaha (semuanya hasil tangan Chidod).

Rakaman x ambil masa yang lama, pukul 08.00 pm rakaman dah selesai dan semuanya bersiap dan mengemas barang-barang, Remy pula sibuk dengan menghilangkan make up yang boleh merosakkan kulit muka Remy yang licin ni.Habis jer mengemas, pukul 08.30 pm Remy dihantar oleh Chidod, Bala & Yana kembali ke Shah Alam dan tiba di selamat tiba di Shah Alam pada pukul 09.15 pm.

Tak sabar nak tengok hasil projek yang student MMU wat, mesti gempaq.

Sekian...

2 comments:

chidod,  November 23, 2011 at 11:07 PM  

eh eh eh,,saye kat situ. hehehehe

RemyLC November 23, 2011 at 11:12 PM  

Chidod, yups anda disitu sedang mengemas tripod...

:D

Post a Comment