Happy Birthday Qistina - Outdoor Photoshoot

>> Thursday, December 8, 2011

Entry ni adalah sambungan dari entry semalam iaitu "Happy Birthday Qistina - Info", setelah memberitahu serba sedikit info tentang Qistina maka sekarang baru lah Remy akan mula menceritakan tentang sambutan pertama ulang tahun kelahiran anak buah kesayangan Remy iaitu Qistina.

Tarikh : 06hb Disember 2011 (Selasa)
Masa : 10.30 am
Lokasi : Taman hadapan Muzium Shah Alam

Remy, Qistina (b'day girl), Ridzwan dan Kak Farah ke sebuah taman yang berhadapan dengan Muzium Shah Alam untuk mengadakan satu sesi "Outdoor Photoshoot" sebelum menyambut ulang tahun kelahiran Qistina pada pukul 04.00 pm.

Sesi "Outdoor Photoshoot" ni kali pertama dilakukan dan hasilnya seperti di bawah ni.


Boleh nampak betapa gembiranya Qistina berada di taman, smile... 

Bergambar bersama parents (Ridzwan dan Kak Farah).Sekarang giliran b'day girl bergambar sensorang, happy betul dia tapi agak geli dengan rumput.Amboi Qistina, menjeling apa tu...Bersama parents lagi, very happy family...


Qistina berposing lagi di bawah sinaran mentari yang menyinari dirinya, cewwah...

Akibat matahari semakin terik, maka Qistina aka b'day girl tak dapat tahan lagi.Outdoor Photoshoot selesai dan kami semua ke Seksyen 3 Shah Alam untuk merehatkan badan, untuk mengetahui aktiviti seterusnya sila ikuti di entry seterusnya iaitu "Happy Birthday Qistina - Seksyen 3, Shah Alam".

Sekian...

0 comments:

Post a Comment