Happy Birthday Qistina - Seksyen 3, Shah Alam

>> Friday, December 9, 2011

Entry ni adalah sambungan dari entry semalam iaitu "Happy Birthday Qistina - Outdoor Photoshoot".

Tarikh : 06hb Disember 2011 (Selasa)
Masa : 04.00 pm
Lokasi : Seksyen 3, Shah Alam


Disebabkan Qistina adalah kesayangan ramai, maka sambutan ulang tahun pertama Qistina ni dilakukan dua kali iaitu pada pukul 04.00 pm dan 09.30 pm (yang 09.30 pm Remy cerita di entry selepas ni k).

Hidangan yang tersedia adalah Mee Hoon Goreng masakan Nek Lang Qistina, Chocolate Indulgance dan Cupcakes dari hasil tangan Remy aka Pak Lang Qistina sendiri.

Picture Mee Hoon Goreng yang agak pedas tapi sedap. 
Purple Cupcakes.Dan sekarang adalah masa untuk b'day girl memotong kek.

Mama b'day girl suap secubit Chocolate Indulgance.My lovely grandma merasa Cupcakes, katanya sedap dan bagi 5 bintang... Blink3xSetelah selesai sesi pemotongan kek, tiba masa untuk mengedarkan ke semua kanak-kanak dan pekerja.


Adik Remy yang paling pemalu, Muhammad Rasydan aka Idan.B'day girl bersama Mama nya, alololo manja nya.Saiful dan Hidayah.Hidayah dan Hafiz.Lupa lak nama budak ni, nanti Remy try tanya balik hahaha...Perut dah kenyang dan masing-masing dah sendawa, maka b'day girl diberi rehat yang secukupnya untuk sambutan belah malam pula. Untuk mengetahui lagi aktiviti seterusnya sila ikuti di entry seterusnya iaitu "Happy Birthday Qistina - Seksyen 19, Shah Alam".

Sekian...

0 comments:

Post a Comment