Happy Birthday Qistina - Seksyen 19, Shah Alam

>> Saturday, December 10, 2011

Entry ni adalah sambungan dari entry semalam iaitu "Happy Birthday Qistina - Seksyen 3, Shah Alam", baru ada masa untuk mengupdate Blog (agak bz sikit).

Tarikh : 06hb Disember 2011 (Selasa)
Masa : 09.30 pm
Lokasi : Seksyen 19, Shah Alam

Setelah 5 jam 30 minit menyambut ulang tahun kelahiran yang pertama buat anak buah kesayangan Remy iaitu Nur Iman Qistina di Seksyen 3 Shah Alam, pada 09.30 pm kami menyambut untuk kali kedua tetapi di lokasi yang berbeza iaitu di Seksyen 19 Shah Alam.

Kalau di Seksyen 3 petang tadi disambut bersama keluarga belah Baba Qistina, malam nya pula di Seksyen 19 disambut bersama keluarga belah Mama Qistina.

Antara hidangan yang tersedia :





Semestinya ada Cupcakes buatan Remy, hehe...



Satay, antara makanan kegemaran keluarga Remy.



Satay Ayam, kegemaran ramai.



Satay Daging, kegemaran keluarga Kak Farah.



Doughnut tajaan Krispy Kreme, Plaza Masalam Shah Alam.



Kek tajaan Baskin Robins, benci sangat dengan kek ni. Baru jer buka x sampai 5 minit dah cair, cepat betul ais krim hijau tu cair (aiskrim bahagian dalam still keras lagi).




B'day girl aka Nur Iman Qistina x sabar nak potong kek, cute sangat.




Disebabkan Qistina x pandai tiup lilin lagi, maka dibantu oleh Mama nya.



Pemotongan kek oleh b'day girl and parents.






B'day girl menunggu kek, x sabar nak rasa aiskrim buat pertama kali. Sebelum umur 1 tahun Kak Farah x izinkan bagi Qistina makan macam-macam, sekarang dah 1 tahun baru lah masa untuk bagi rasa aiskrim.



Reaksi b'day girl buat pertama kali nya merasa aiskrim (sesuatu yang baru).





Untuk kali keduanya.






Muhammad Rusydi aka Pak Teh Qistina.



My dad yang sentiasa ...



Nor Fadhilah aka Mak Anjang Qistina bersama Mohd Ridzwan aka Baba Qistina.



Mohd Redza aka Pak Ngah Qistina.




Nor Reizan aka my mom aka Nenek Qistina.



Muhammad Rasydan aka Pak Busu Qistina.



Gelagat b'day girl ketika lagu "BINGO" dimainkan, cute sesangat.




Nenek Qistina bersama Nanny Qistina.



Qistina bersama Mak Anjang.



B'day girl dibiarkan bebas bermain.




Mohd Noor Firdaus aka Pak Ngah Qistina bersama Qistina aka b'day girl.




Majlis tersebut berakhir pada pukul 11.15 pm dan b'day girl yang keletihan dibawa pulang ke rumah iaitu di Seksyen 18 Shah Alam.

Qistina, dah setahun ni cepat-cepat belajar berjalan yer. Pak Lang aka Remy x sabar nak bawa jalan-jalan pergi ZOO Negara tengok harimau, Aquaria KLCC tengok ikan dan macam-macam lagi.

Sayang Qistina, x pernah jemu dengan kerenah dan ragam Qistina.

HAPPY BIRTHDAY QISTINA !!!

Sekian...

Read more...