Outdoor Photoshot with Qistina

>> Saturday, March 24, 2012

Tarikh : 24hb Mac 2012 (Sabtu)
Masa : 11.30 am - 12.30 pm
Lokasi : Taman Awam Seksyen 10, Shah Alam

Hari ni Mohd Ridzwan dan Siti Noor Farah mengajak Remy ke Taman Awam yang terletak di Seksyen 10, Shah Alam untuk mengambil picture Nur Iman Qistina. Saja-saja jer nak ambil picture kat luar, sebab jarang sangat ambil picture Qistina ni kat luar (asik kat dalam rumah & kedai jer).

Kami berempat memulakan perjalanan dari Seksyen 3 Shah Alam pada pukul 11.20 am, di bawah ni ada beberapa picture yang sempat Remy snap semasa dalam perjalanan ke Taman.
Tiba di Taman pada pukul 11.30 am, Remy agak terkejut dengan nama Taman ni sebab daripada "Taman Awam Seksyen 10 Shah Alam Selangor Darul Ehsan" berubah kepada "Taman W Seks En 10 Shah Alam Selango A Ul Hsan". Agak mengerikan, bukan ?Masuk jer Taman, Qistina terus berlari keriangan tanda gembira dapat lepas menghirup udara segar.Dan di bawah ni adalah beberapa picture yang telah Remy snap, pandai kan Qistina posing ?
Ayooo... Posing maut dari Qistina...

Untuk picture di bawah ni :

Mama : "Qistina, tu tu tu ikan. Tengoklah tu tu tu..."
Qistina : "Ishhh rimas lah..."
Qistina and Mama nyer...Qistina, Mama and Babah...

Qistina dicium Mama and Babah...
Masa untuk bergambar di Jambatan, sukanya dia berlari...


Time nak balik, Qistina berlari... Berlari ke mana yer ?Semestinya berlari ke parents, x kan lah ke bintang kot...Dan akhirnya menuju ke rumah, hehehe...
Sekian...

0 comments:

Post a Comment