Singgah ke rumah Pojie

>> Friday, April 13, 2012

Tarikh : 13hb April 2012 (Jumaat)
Masa : 05.30 pm - 06.45 pm
Lokasi : Rumah Pojie, Taman Temiang Murni, Muar

Setelah merehatkan badan masing-masing, kami bertiga meneruskan perjalanan yang tidak dirancang iaitu ke rumah pengantin lelaki aka Pojie yang terletak di Taman Temiang Murni di Muar.



Tujuan ke rumahnya Pojie adalah untuk menyerahkan hadiah sempena perkahwinan Pojie dan Nemo Leman, tapi kami bertiga telah diundang masuk untuk makan. Disebabkan perut masing-masing dah kelaparan, undangan tersebut terus disapa (baru 1st time kat Muar, so x tau mana tempat makan yang sedap).



Inilah dia pengantin lelakinya, nampak sangat penat sebab banyak perkara yang perlu diuruskan.




Thanks Pojie kerana sudi melayan kerenah kami bertiga, family Pojie semuanya sangat peramah. Tak sangka untuk majlis persandingan esoknya segala lauk pauk di masak sendiri, sangat rajin ok...



Kami bertiga makan dengan penuh sopan santun, tapi akhirnya x dapat nak tahan dan perangai sebenar terbongkar hahaha...







Pengantin perempuan aka Nemo Leman pun kelihatan sangat penat sebab banyak kerja yang perlu diuruskan.




Akhirnya setelah kekenyangan, kami bertiga mengambil keputusan untuk mengundurkan diri dan sebelum tu Nemo dan Qila mengambil kesempatan untuk bergambar bersama pasangan pengantin.



Terima kasih Pojie dan Nemo Leman serta family kerana sudi menerima kehadiran kami bertiga, raya akan datang Remy datang lagi k hehehe.

Sekian...

0 comments:

Post a Comment