Lepak at Tanjung Mas

>> Friday, April 13, 2012

Tarikh : 13hb April 2012 (Jumaat)
Masa : 07.18 pm - 07.50 pm
Lokasi : Tanjung Mas, Muar

Setelah kekenyangan makan di rumah Pojie di Taman Temiang Murni, kami bertiga singgah ke Tanjung Mas. Ke Tanjung Mas x dirancang, cuma ikut papan tanda sebab macam menarik jer nama tempat hehehe.

Sampai jer kat Tanjung Mas, kami bertiga terkejut dengan kehadiran keturunan monyet yang sangat banyak (ada atuk monyet, nenek monyet, mak monyet, ayah monyet, anak monyet, cucu monyet, cicit monyet dan segalanya dalam keturunan monyet).



Tiba-tiba ternampak alat senaman yang disediakan di Tanjung Mas, wahhh memang sesuai sangat lepas makan masanya untuk membakar semua lemak yang ada dalam badan masing-masing.

Qila dan Nemo (Qila nampak pendek kan ?)



Qila yang sedang berusaha gigih untuk merampingkan kembali pinggangnya...



Nemo pun sama, tapi baru 15 saat dah penat hahaha...



Remy yang paling lama bertahan, 15 minit bersenam tanpa henti hahaha...



Tengok tu, Nemo pun terkejut melihat tenaga Remy yang sangat kuat... LOL



Qila yang penuh kepura-puraan...



Qila dan Remy yang sedang membuat senaman kaki...



Remy yang sentiasa comel walau macam mana pun...



Qila yang sedang berusaha untuk buat muka comel tapi x menjadi...




Nemo yang sedang snap picture Remy, tengah bersenam pon nak snap picture (macam artis lah pula)



Qila yang sedang berposing gaya Mariah Carey dalam album E=MC2




Dan sekarang masanya untuk melompat lebih tinggi...




Time nak balik, Remy still membuat senaman dan kali ni senaman tangan. Lihatlah hasilnya, Remy kini memiliki tangan yang sangat digilai para wanita di luar sana...



Daripada kenyang terus jadi lapar, so masanya untuk beli jajan dan minuman dari uncle ni (thanks Nemo sebab sudi belanja kitorang, terharu rasanya).



Sekian...

0 comments:

Post a Comment