Happy 50th Birthday Mom

>> Tuesday, May 1, 2012

Tarikh : 01hb Mei 2012 (Selasa)
Masa : 08.50 pm - 10.00 pm
Lokasi : Seksyen 19, Shah Alam

Salam kengkawan semuanya...

01hb Mei 2012 adalah ulang tahun yang ke 50 my mom, dah 50 tahun (x sangka masa berlalu dengan begitu cepat). Antara yang menyambut ulang tahun tersebut adalah :

01. Mohd Ridzwan
02. Siti Noor Farah
03. Nur Iman Qistina
04. Mohd Redza
05. Ema Azuin
06. Remy
07. Nor Fadhilah
08. Nor Farzana
09. Muhammad Rasydan
10. Solama Manaf (my grandma)

Muhammad Rusydi x dapat menghadirkan diri sebab tengah menuntut ilmu di UTP Perak.

Di bawah ni adalah Fruit Island Cake (2 kg) yang ditaja oleh Bakers Seksyen 18 Shah Alam, sangat sedap kek ni.







Semestinya ada satay, kalau x satay mesti ada KFC or McD or Pizza hehehe...




Lilin dah dinyalakan tandanya masa untuk sesi memotong kek.





My mom x nak potong kek selagi anak-anak yang birthday bulan Mei turut sama (termasuklah Remy).




Dari kiri : Ema, Fadhilah, Farzana, Rasydan dan Ridzwan




Sambil menunggu anak-anak yang birthday bulan Mei bersiap, my mom tengok lilin yang mula mencair.



Dan sebelum sesi memotong kek dilakukan, amat penting untuk snap picture beramai-ramai (Remy x der sbb Remy lah yang snap, sh**)




Sebelum memotong kek, masa untuk meniup lilin.



Kak Farah, Rasydan dan Qistina.



Dan yang dinanti-nantikan, masa untuk memotong kek.




My mom yang telah genap 50 tahun, awet muda kan ?



Masa untuk makan kek, orang pertama yang dapat adalah Ridzwan hehehe...



Ema dan Kak Farah.



Masa untuk makan, dah macam dalam train kan sebab makan beratur... LOL




Kak Farah



Ridzwan yang sentiasa macho di depan camera, suami siapalah ni...



Ema dan Redza.




My mom yang sedang menyuap kek untuk my grandma yang sakit (x larat nak gerakkan tangan dan kaki).




Sambil yang lain tengah makan, si Qistina ni pula sibuk layan YouTube.






Setelah masing-masing kekenyangan, rehatkan badan dan tepat pukul 10.00 pm Ridzwan, Kak Farah dan Qistina serta Redza dan Ema mengundurkan diri untuk ke rumah masing-masing.

HAPPY BIRTHDAY MOM !!!

Sekian...

Read more...