Trip ke Pulau Perhentian : Berkumpul

>> Monday, July 9, 2012

Trip : Pulau Perhentian
Tarikh : 06hb Julai 2012 - 08hb Julai 2012 (3H 2M)

Salam kengkawan semuanya...

Trip ke Pulau Perhentian ni dianjurkan oleh Kak Heze iaitu selama 3H 2M iaitu dari 06hb Julai 2012 (Jumaat) hingga 08hb Julai 2012 (Ahad). Seramai 11 orang yang mengikuti trip ke Pulau Perhentian ni iaitu :

01. Remy
02. Kak Heze
03. Qila
04. Nemo
05. Rhuddy
06. Pojie
07. Nemo Leman
08. Nizam Sulaiman aka Apple
09. Que Harieysz Khan
10. Iz
11. Khai

Lokasi berkumpul adalah di McDonalds The Mall (berhampiran dengan Hentian Putra Kuala Lumpur) dan waktu yang telah ditetapkan adalah pukul 08.00 pm.

Remy dan Qila sama-sama bergerak dari KTM Setia Jaya dan selamat tiba di McDonalds pada pukul 07.30 pm, sampai jer McD terus order makanan sebab masing-masing dah kelaparan.





Tak sampai beberapa minit kemudian, Kak Heze pun sampai.



Diikuti Rhuddy.



Dan seterusnya Que, Iz, Khai, Nemo, Nizam, Pojie dan Nemo Leman.



Semakin ramai yang datang, semakin riuh lah McDonalds tersebut. Tapi masa ni Remy masih belum kenal Iz dan Khai, so diam jer lah yang Remy mampu hahaha.



Akhir sekali, dalam pukul 09.30 pm sampai pun ejen yang dinanti-nantikan yang bertanggungjawab membawa kami sebelas orang ke Pulau Perhetian dengan selamat.

Pukul 09.30 pm kami semua terus menuju ke Hentian Putra Kuala Lumpur untuk menaiki bas, malangnya bas yang dinanti-nantikan bukannya dekat Hentian Putra tapi dekat tepi highway. Terpaksalah kami semua bersusah payah menuruni bukit dari Hentian Putra, gigih Remy seret beg AF (nasib baik x jatuh, kalau lah jatuh mesti macam nangka busuk).

Untuk mengetahui kisah seterusnya, teruskan mengikuti Blog Remy ni k.

Sekian...

6 comments:

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 13, 2012 at 9:39 AM  

hahahaha... org lain semua bawa beg camping ang sorg jer bawak beg Af hahahah yg paling best si Iz arr... dia nampak jer kita semua bawa beg sandang terus g beli beg sandang hahaha kalau tak ang ada gak lah kawan tersingkir dari AF tu hahaha

apa pun masa ni semua masih xcited...

cik Nemo July 13, 2012 at 9:44 AM  

Tahu takpe, masing-masing dah berangan macam-macam masa ni!

Hezesuze July 13, 2012 at 10:46 AM  

haha ikut tiket sume kene duk tingkat atas sekali budak cina dah konker tmpt tu...pastu yg akak geram buat2 xtau plak...bengong!!

ujung2 dptlah duk belakang sekali panas plak tu adeehhhh!!

pepun trip ni mmg hepening event ada kejadian tak diingini berlaku..sory!!

lebiu uols ketat2...pasni kita g trip dokat2 aje....yg penting huru hara haha

RemyLC July 13, 2012 at 1:07 PM  

Qila, hahaha tu lah pasal. Nanti nak beli beg sandang, senang sikit bawa ke pulau or tempat yg luar kota ni...

RemyLC July 13, 2012 at 1:08 PM  

Cik Nemo, aah masing2 excited nak ke pulau tapi bila da sampai pulau kita pula yg dipulaukan oleh ejen tu... LOL

RemyLC July 13, 2012 at 1:10 PM  

Kak Heze, tau x per kak. Naper kita semua x halau jer cinapek semua tu kebawah sbb kita kan ramai hehehe.

Kejadian yg x diingini tu mmg x dapat dielakkan dalam semua trip, kena terima dengan tabah hehehe.

Love u too Kak Heze, cepat sembuh yer kak...

Post a Comment