Afgan - Bukan Cinta Biasa

>> Monday, September 8, 2014



Picture di bawah ni Remy tujukan kepada yang merindui Remy, maaf sbb x der pic arini (muka berminyak dan lesu, hehe...)
Dah dua hari Remy x mengupdate Blog Remy ni disebabkan kesibukan yg melanda Remy sejak 25 Mei 2009 yg lalu. Ni merupakan kali pertama Remy merasakan pengalaman bekerja (praktikal), terasa teramatlah penat dan letih tapi apa nak buat sebab dah memang ni tanggungjawab Remy sebagai seorang pelajar yg memiliki wawasan (wah mula dah berangan and syok sendiri ni). Dalam tempoh 4 hari Remy bekerja ni banyak yg telah Remy pelajari dari Abang Mat (my boss) dan isterinya (Kak Ani) serta 3 orang kawan sekerja Remy iaitu Achoi, Fahmie dan Muz. Rasa penat bekerja Remy bertukar kepada senyuman manis setiap kali mendapat message dari Si Dia, dia lah semangat Remy yg membuat Remy terus bertahan. I Love You
Ada satu lagu yang paling bermakna bagi Remy yg ingin Remy kongsikan bersama pembaca dan kengkawan semua dan yang paling penting buat seseorang yg sentiasa berada di hati Remy. Lagu ni bertajuk Bukan Cinta Biasa nyanyian Afgan, Remy baru dapat tahu tentang lagu ni daripada Si Dia pagi tadi dan sampai jer rumah tadi (dalam pukul 8.20 pm) Remy terus download. Bila dengar jer lagu ni, rasa penat bekerja tadi terus hilang dan Remy hampir-hampir menangis disebabkan makna lagu ni yg terlalu mendalam. Terimalah lagu ni :

Afgan - Bukan Cinta Biasa

14 comments:

Cik Wanie May 28, 2009 at 10:10 PM  

dah tahu dah lagu,
wanie pun suka lagu nie,
ada seseorang kasik lagu nie,
hik hik hik...
samalah kita kan,
hurm...

Remy.com May 28, 2009 at 10:22 PM  

wanie,
betul, kiter sesamer menerima lagu yg sama...

tp perbezaannyer remy bru dapat tau lagu ni, huhuhu...

Duke Luce Dell'amore May 28, 2009 at 10:37 PM  

kmain!!!
bahgia remy skrg...
suke tgok remy camni..
mkin berseri2 r muka tu..tmbah plak dh dicucuk2 ngan Vit. C tu kn???huahuahua..

slmat berbahagia my dear..

Remy.com May 28, 2009 at 10:38 PM  

jim,
thanks...

x pernah remy sehepi ni, hehe...

x der cucuk dah, dah 3 bulan x cucuk...

Namhkir May 29, 2009 at 12:49 AM  

my mum suka die.
gosh..orng tgah high bercinta nih..haha

Remy.com May 29, 2009 at 1:06 AM  

rikh,
ur mom suka gak ker, hehe...

hehe,

Remy.com May 29, 2009 at 1:06 AM  

joe,
mmg sangat tenang kn?

rizz May 29, 2009 at 10:26 AM  

windoo kamoo ekek awat muka x bmaya nih..cptin g klinik hehe

Eazy Izzuddin May 29, 2009 at 10:44 AM  

wah
br tahu
thanks remy
nk dunload jugak
=D

Hezesuze May 29, 2009 at 1:07 PM  

alah...akak suke lagu terima kasih cinta...

lagi best..haaaaa mesti lirik lagu ni kene mengena ngan remy kan...sbb tu remy suke....

ngaku cepatin!

Remy.com May 31, 2009 at 9:30 AM  

rizz,
x bermaya?
mn ader, sehat jer k, cuma da 3 bulan x cucuk, remy naj natural skunk ni, huhu...

Remy.com May 31, 2009 at 9:30 AM  

eazy,
bru tau?
hehe, download k, besh gilex...

Remy.com May 31, 2009 at 9:31 AM  

kak heze,
ntah, remy pun x tau...

akak rasa ader kna mengena ker erk?
weks...

Post a Comment