Practical on 25th May...

>> Monday, September 8, 2014



Wah, buang tebiat ker apa Remy ni tetiber wat entry yg bertajuk omputeh ni?. Sebenarnya Remy nak berkongsi dengan kengkawan semua tentang hari yang paling bermakna bagi Remy iaitu hari pertama Remy praktikal.

Hari ni, 25 Mei 2009 (Isnin), Remy ke sesuatu lokasi untuk melaksanakan tugas Remy sebagai seorang pelajar iaitu praktikal. Lokasi tempat Remy praktikal hanya diketahui oleh insan tersayang (my love) dan family Remy, dirahsiakan kerana Remy x nak diganggu oleh paparazzi (cewwah, perasannya aku...).

Kerja Remy bermula pada pukul 10.00 am dan berakhir pada 7.00 pm (setiap hari kecuali Ahad) tapi tadi Remy datang pukul 11.20 am sebab memang dah janji dengan En Ahmad (my boss) jumpa pukul 11.30 am untuk diberi taklimat, hehe...
Dua benda ni (borang praktikal & buku log) yg wajib Remy bawa pada hari ni, buku log pula harus dibawa setiap hari untuk menulis perkara yg dilakukan pada hari tersebut (Remy paling malas menulis, huh...)
Hari pertama Remy praktikal, dengan pakaian yg simple dan kemas. Hari ni Remy x sempat nak breakfast dan lunch, x tau kenapa selera makan x der (terasa kenyang jer sepanjang hari ni). Maybe Remy terasa kenyang disebabkan cuaca yg x berapa panas dan perasaan rindu pada seseorang tu (my love), hehe...


PENGUMUMAN...
Disebabkan Remy dah mula praktikal, dengan ini Remy ingin membuat pengumuman bahawasanya mulai 25 Mei 2009 hingga 15 Ogos 2009, Remy tidak dapat membuat temu janji dengan sesiapapun kerana Remy sekarang tengah praktikal dan tidak diberi cuti kecuali Ahad. Pada hari Ahad Remy hanya mahu meluangkan masa dengan insan tersayang, love you sayang, mmuahhh...

14 comments:

Duke Luce Dell'amore May 26, 2009 at 12:20 AM  

kmain!
so,besday wanie dpt join tak???

Remy.com May 26, 2009 at 12:48 AM  

jim,
tu yg remy tgh cari jln ni...

tunggu jer k...

Cik Wanie May 26, 2009 at 12:57 AM  

ala yang,
mcm mana ngn birthday part wanie,
adakah?????
hurm...

Remy.com May 26, 2009 at 1:35 AM  

wanie,
tu yg remy tgh risau ni...

nanti remy g tau perkembangan semasa k...

Namhkir May 26, 2009 at 2:17 AM  

ala2x press release la nih..lol

good luck.

Remy.com May 26, 2009 at 7:41 AM  

rikh,
hehe, ala2 katernyer, mmg kot, huhu...

rizz May 26, 2009 at 9:09 AM  

ngeh2 sape la tsayg die tu windoo kamoo

Remy.com May 26, 2009 at 9:26 AM  

rizz,
secret k, huhu...

miss u too...

Miss Hazzy May 26, 2009 at 12:40 PM  

selamat berpraktikal yerp!!

wAtashiwa Nemo-cHan May 26, 2009 at 6:01 PM  

he?
xaci~~~
g aje la bday cik wanie tuh...
kn bleh m.c..<--muahaha... nemo dh bg idea setan....

APA.....??????????????
xbleh kuar dgn saper2???????
XBLEH......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dh luper jnji ker?

xkira2...
nk tuntut jugak....
cm ner kalo nemo mati nnt?
xsempat tunai janji....
saper nk jwp tuh?????

Remy.com May 27, 2009 at 9:11 AM  

nemo,
janji aper erk?

remy x ingat lak, explain plz, hehe...

bee May 27, 2009 at 11:40 AM  

x nak jemput b skali???

Remy.com May 27, 2009 at 8:30 PM  

bee,
mn leh join sekli, huhu...

Post a Comment