HiTea at Twenty&Co

>> Tuesday, November 11, 2014

Salam kengkawan semuanya...

Harini 11.11.14 bersamaan pada hari Selasa Remy dan Kak Heze keluar sama untuk HiTea, lokasi yang kami tuju tak lah jauh sangat sebab dekat Seksyen 14 Shah Alam jer (dekat dengan Hospital DEMC).

Tepat pukul 02.26 pm tibalah Kak Heze menjemput Remy dan terus kami gerak menuju ke lokasi yang telah ditetapkan iaitu sebuah cafe baru di bangunan baru yang telah diberi nama Twenty&Co yang beralamat seperti di bawah :

Twenty&Co.
G-15, Plaza Azalea, 
No. 6, Persiaran Bandaraya, 
Seksyen 14, 40000 Shah Alam, 
Selangor Darul Ehsan.

Tel : 019 3230 834

..........

Kata Kak Heze food testing so order lah menu-menu yang simple tapi kemungkinan besar mengenyangkan, tapi bila sampai jer makanan terus masing-masing pandang satu sama lain. Bukan sebab hiasan makanan tak lawa tapi setiap hidangan yang dihidangkan kemungkinan untuk 2 orang, tak tau lah boleh habiskan or tidak.

Apa-apa pun, sebelum makan kita snap picture makanan dulu untuk dijadikan kenang-kenangan di hari tua nanti (mana lah tau boleh tunjuk kat cucu cicit nanti yang atuk Remy pernah makan kat Twenty&co.)
























Picture kat bawah ni lah menu yang telah diorder oleh Remy & Kak Heze, harga sangat berpatutan sebab saiz yang teramat besar dan juga rasanya yang boleh diterima.
























Nak tau apa yang kami berdua order, jom lihat list kat bawah ni :

Twenty Snack Platter RM20
Seafood Platter RM35
Caramel Hot Chocolate RM12
Creamy Vanilla RM14
Ice Water Free
Rainbow Cake RM18

Murahkan ?. So tunggu apa lagi, jom lah serbu Twenty&Co ramai-ramai hehehe.

Sekian...

1 comments:

Dewi Aja March 4, 2016 at 12:34 AM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment