Dinner at Tony Roma's, CITTA Mall

>> Monday, September 15, 2014

Salam kengkawan semuanya...


Penatnya badan ni, rasa lega sangat dapat tidur puas-puas lepas tengok teater "SUPERMOKH" sebuah muzikal restaging semalam.

Ok harini Remy nak sambung cerita semalam after balik dari Istana Budaya masing-masing dah kelaparan, so decide lah nak makan mana dan akhirnya Nadiah ajak pergi Tony Roma's di CITTA Mall yang beralamat di :

CITTA Mall
Jalan PJU 1A/48,
PJU 1A, 47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Sebenarnya ni 1st time kami bertiga (Remy, Nadiah & Azzy) ke Tony Roma's so x berapa reti nak order apa so tengok gambar mana yang menyelerakan itulah yang diorder hahaha, so kat bawah ni lah yang telah Remy order (ni baru Remy order tau, yang Nadiah dan Azzy order boleh dilihat di FB Remy.



















Walaupun baru pertama kali ke Tony Roma's dan main order jer tapi makanan dia not bad sedap lah juga terutamanya yang salad udang tu (lupa lak apa namanya), cuma satu jer yang kurang iaitu layanan dia x mesra alam dan semuanya lambat (maybe diorang penat kot dah malam).

Akhirnya... Kenyang sampai x larat nak bangun dari kerusi, teruk sangat dah ni makan sampai x boleh nak bangun. Masing-masing berjalan perlahan ke kereta untuk pulang ke jalan yg benar dan dibenarkan alhamdulillah...

Sekian...

Read more...