Kena Tipu

>> Thursday, October 9, 2014

Salam kengkawan semuanya...

Harini Remy nak share satu kes tipu yang terjadi kat batang hidung Remy sendiri, biasanya dengar orang lain yang kena so boleh lah nasihat kat dia tapi bila kena diri sendiri rasa berapi lah pulak hahaha.

Cerita dia bermula pada 30hb Ogos 2014, Remy ada order lakaran gambar arwah nenek Remy iaitu Solamah Binti Manaf tapi sampai sekarang tak dapat-dapat lagi. Alasan dia berulang-ulang macam tu jer, malas pulak nak cerita details so kengkawan baca jer lah kat screenshoot bawah ni hehehe.










Read more...